EPISOD TVÅ

::EPISOD II::

Jag var Leonardo! Jag var Michelangelo!

– Vem ville vara April?!

episod2omslag-text2

MANGAPATRIARKATETs broavsnitt. Midsommarafton är här och våra hjältar firar med att dricka öl och prata om sin barndom. Tecknat på tv, de förtrollande serierna, tv-spelen… ja, allt från guldåren som öppnades för alla födda på åttiotalet! Men även om äventyren gick att hitta, var det något… som alltid saknades. 

I studion: Lisa Medin, Stef Gaines, Amager The Sinner Series: Gluttony & Inomhus-Hen. Jingel: Mark Gaines Utrustning: Olof Falk
Förtrollande omslag: Alice Engström.

Ljudklipp-citat ur följande verk: Teenage Mutant Ninja Turtles (© Chuck Lorre & Murakami-Wolf-Swenson), Revolutionary Girl Utena (© Shinkichi Mitsumune & Be-Papas), Azumanga Daioh! (© Masaki Kurihara & AZUMANGADAIOH Committee), The Amazing Spider-Man (© Columbia Pictures, Marvel Enterprises, Sony Entertainment, m.fl.), Spider-Man (© Grantray-Lawrence Animation, Marvel Comics Group), Love Hina (© Koichi Korenaga), The Ballad of the Decadent Dolphin (Medleys tema © Jonatan Spejare). Ljudeffekter från: Soundjay.com, Community Audio (royaltyfreemusic) samt kyutwo.com. Klippen används med stöd av Creative Commons, artikel 107.


Vi finns på iTunes store! Följ denna länk för att komma till MANGAPATRIARKATETS katalogsida.

Det går även bra att högerklicka på den här länken och välj ”kopiera länkadress”, för att sedan klistra in i valfri RSS-läsare. Klart! Du får nya avsnitt allt eftersom de släpps.

 

 

Njut av episod två nedan.

 

::Kolofon::
Att läsa när du lyssnat och vill veta mer om det vi pratade om.

Mer från temat som togs upp i EPISOD II:

« »

© 2024 Mangapatriarkatet. Tema av Anders Norén.