::EPISOD III::

Underbar, osynlig, älskad och bortglömd!

– Myten om serietecknar-egot!

 

stina-bild-logga

Det är lätt att känna sig nedslagen och utanför det mytomspunna serie-Sverige. Men om alla känner likadant, finns det någon anledning att känna så? forte går till botten med saken i sammarbete med den legendariska trollkungen Kolbeinn Karlsson!

I studion: Lisa Medin, Stef Gaines & Kolbeinn Karlsson Jingel: Mark Gaines Utrustning: Olof Falk
Episkt omslag: Stina Lövkvist

 

Från och med detta avsnitt tar vi lite välbehövt sommarledigt och kommer åter med programmet den 23:e augusti. Men frukta inte! Medan ni glassar i solen planerar vi något smått och smaskigt som ni kan roa er med under vår frånvaro. Vi tänker inte berätta vad det är, bara att det dyker upp den 2:a augusti.

Dessutom lanserar vi redan nu, i och med släppet av detta avsnitt, lite extramaterial på hemsidan: HEMLÄXA!

Ljudklipp-citat ur följande verk: One Piece (© Kouhei Tanaka & TOEI Animation), Star Wars 1983 (Låten Yub Nub © John Williams, Ben Burtt & Joseph Williams), samt ljudeffekter från Soundjay.com. Klippen används med stöd av Creative Commons, artikel 107.

Följ denna länk för att komma till MANGAPATRIARKATETS katalogsida på iTunes Store.
Det går även bra att högerklicka på den här länken och välj “kopiera länkadress”, för att sedan klistra in i valfri RSS-läsare. Klart! Du får nya avsnitt allt eftersom de släpps.

 

Ni kan njuta av episod tre nedan.

 

::Kolofon::
Att läsa när du lyssnat och vill veta mer om det vi pratade om.

Mer från temat som togs upp i EPISOD III: