::EPISOD V::

Vilsen bland montrarna?

– Ditt bokmärke på mässan!

 

mangapatriarkatet-wanloo-omslag

Samma vecka som Bok- och Biblioteksmässan i Göteborg släpper MANGAPATRIARKATET en förklarande guide! Du får veta vad mässan innebär, och vi bjuder på tips och trix! I allt från hur du hittar på mässgolvet, vad du som aspirerande tecknare kan ha nytta av att ha med, packningstekniker, överlevnads-strategier och mycket mer! Vi gästas av den erfarna vargen Stina Lövkvist! Hon berättar för oss om allt från hur man pratar med förlag till vad ett visitkort bör innehålla! Dessutom återvänder Yvette Gustafsson kort för att hålla en snabb guide om hur du lättast minglar och har kul på alla fester.

I studion: Lisa Medin, Stef Gaines, Stina Lövkvist och Yvette Gustafsson.
Jingel och klippning: Mark Gaines Utrustning: Olof Falk
Episkt omslag: Johan Wanloo

Ljudklipp-citat ur följande verk: Saint Seya (© Seiji Yokoyama & Toei Animation), Känn ingen sorg för mig Göteborg (© Håkan Hellström) The Chipmunk Adventure (© Ross Bagdasarian, Janice Karman, Randy Edelman & Bagdasarian Productions samt Bob Summers som skrev originallåten Chipmunkarna gör en version på) Fushigi Yuugi (© Yusuke Honma & Studio Pierrot) Bananer i Pyjamas (© Carey Blyton & Southen Star Group) & Ducktales (© Ron Jones & Disney Television Animation) samt Wonder Woman Mix, baserad på CBS Wonder Woman (se länk till youtube-klippet här). Ljudeffekt-klipp från GRSites samt Soundjay och Logic. Klippen används med stöd av Creative Commons, artikel 107.

 


Följ denna länk
 för att komma till MANGAPATRIARKATETS katalogsida på iTunes Store.
Det går även bra att högerklicka på den här länken och välj ”kopiera länkadress”, för att sedan klistra in i valfri RSS-läsare. Klart! Du får nya avsnitt allt eftersom de släpps.

Ni kan njuta av episod fem nedan.

 

::Kolofon::
Att läsa när du lyssnat och vill veta mer om det vi pratade om.

Mer från temat som togs upp i EPISOD V:

Disclaimer: vi lovebombar Fanny Bystedt i detta program, men vill också omnämna projektassistenten Johnie Ekman som höll i seriescenen 2013, vilket hon hjälpt Fanny med innan också. Hon kommer att göra ett fantastiskt jobb och ni kommer älska det.