::EPISOD VII::

– Gåvorna 2013 gav …

– … och allt som väntar därefter.

 

mangapatriarkatet-ep7

GOTT NYTT 2014! Det här är MANGAPATRIARKATETs egen årskrönika! Vi pratar om Serieåret som varit, vilka festivaler som hölls, vilka priser som delats ut och vilka trender vi sett under året som gått, samt en hel del om flertalet seriealbum som gavs ut 2013 och som du inte bör missa.

Dessutom gör vi en redogörelse om produktionen av vårt podradioprogram. Hur har första året gått? Varför startade vi detta? Vad har vi lärt oss och vad kommer vi att göra framöver? Smaskiga previews utlovas!

I studion: Lisa Medin & Stef Gaines
Jingel och specialklippning: Mark Gaines Utrustning: Olof Falk
Episkt omslag: Anna Landin

Ljudklipp-citat ur följande verk: ToraDora (© Yukari Hashimoto & J.C. Staff), Card Captor Sakura (© Takayuki Negishi & Madhouse) Ah! My Goddess! (© Takeshi yasuda & Shiroh Hamaguchi & AIC) Suisei no Galgantia (© Taro Iwashiro & Production I.G.) Ljudeffekt-klipp från GRSites samt Soundjay och Logic. Musiken som används i det här avsnittet: Wish Background av Kevin MacLeod samt Dance of the Sugar Plum Fairy (originalkomposition av Tchaikovsky), även den arrangerad och inspelad av Kevin MacLeod (incompetech.com). Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0. Klippen används med stöd av Creative Commons, artikel 107.


Följ denna länk
 för att komma till MANGAPATRIARKATETS katalogsida på iTunes Store.
Det går även bra att högerklicka på den här länken och välj ”kopiera länkadress”, för att sedan klistra in i valfri RSS-läsare. Klart! Du får nya avsnitt allt eftersom de släpps.

Ni kan njuta av episod sju nedan.

 

::Kolofon::
Att läsa när du lyssnat och vill veta mer om det vi pratade om.

Mer från temat som togs upp i EPISOD VII:

Vi pratar om följande seriefestivaler:

Och följande priser:

  • Adamsonstatyetten
  • Urhunden
  • I Seriernas Världs Serietävling

Vi omnämner även kort att vi ska länka en recension på Studio PEOW!s senaste bok, här hittar ni den.