EPISOD SEX

::EPISOD VI::

Skräck! Chock! Kalla kårar!

– Om 43 minuter kommer något hemskt att hända …

 

ep6-mangap_agnesm-titel

I samarbete med SR Radio Gnofors! Våra hjältar har blivit inbjudna att prata om skräckserier så här i halloween- och allhelgonatider. Så med en hyrbil från Strandviken styr vi kosan mot Gnofors, allt under samtal om allt vi ska ta upp. Men någonstans på de öde landsvägarna går något väldigt, väldigt fel.

Lisa Medin och Stef Gaines gör en djupdykning i skräck MANGAPATRIARKATETs första (men inte sista!) specialtema-avsnitt!

I studion: Lisa Medin, Stef Gaines, Björn Åkerblom, Mark Gaines och en sk. ”vandrare”
Jingel och specialklippning: Mark Gaines Utrustning: Olof Falk
Episkt omslag: Agnes Mikucka

Ljudklipp-citat ur följande verk: dramatisk vinjett ur Young Frankenstein(© John Morris, Jonathan Tunick & 2oth Century Fox), Thriller (© Micheal Jacksson, Rod Temperton, Quincy Jones). Ljudeffekt-klipp från Soundjay och Logic. Klippen används med stöd av Creative Commons, artikel 107.

 


Följ denna länk
 för att komma till MANGAPATRIARKATETS katalogsida på iTunes Store.
Det går även bra att högerklicka på den här länken och välj ”kopiera länkadress”, för att sedan klistra in i valfri RSS-läsare. Klart! Du får nya avsnitt allt eftersom de släpps.

Ni kan njuta av episod sex nedan.

 

::Kolofon::
Att läsa när du lyssnat och vill veta mer om det vi pratade om.

Mer från temat som togs upp i EPISOD VI:2 kommentarer till “EPISOD SEX”

 1. Ruben skriver:

  Klart det måste hända något hemskt när den magiska 30-minutersgränsen passeras. De onmämnbara makterna kanske inte vill att avsnitten utökas (ens när det är specialtema), men jösses vad glad undertecknad blir.

  Om specialavsnitten håller såhär hög klass så hoppas jag på fler. Härlig tolkning av temalåten, bra inramat (älskar metareferenserna och Night Vale:ifieringen av tidigare töntiga låtnamn a lá ”Leende guldbruna ögon”), trevlig diskussion och bra gästinhopp. Den enda kritiken är väl Fortes patenterade(?) ostiga skådespeleri. Det går an i avsnittsintroduktionerna (ty det är SHOUNEN SPIRIT!!!), men som bärande inslag genom ett avsnitt blev det stundtals olustigt här. Såsom frälst fanboy så lyssnar jag alltid girigt på varje avsnitt, men i min bekanskapskrets så har en mindre frälst stämma meddelat att det inte gick att ta sig igenom hela samtalet just p.g.a. radioteaterinslagen. Den mindre frälstes förlust, helt klart.

  Summa summarum: Bäst avsnitt hittills!

 2. Karl-Erik skriver:

  Trevligt och välgjort avsnitt (även om regnet ibland gjorde det svårt att höra vad som sades)!
  Extra bonuspoäng för att ni uppenbarligen har den goda smaken att färdas i en Buick av årsmodell 1954-56.

Kommentera